U kakvom luksuzu živi Miroslav Ilić: A tek da vidite ŠTA JEDE?! Komšije u nevjerici, pa zar je na ovo spao? - supercarobnisvijet.com

U kakvom luksuzu živi Miroslav Ilić: A tek da vidite ŠTA JEDE?! Komšije u nevjerici, pa zar je na ovo spao?

Miroslav Ilić zasigurno je jedan od najpoznatijih pjevača s domaće glazbene scene, koji je svoju vrlo uspješnu karijeru gradio u posljednjih 50 godina. Neke od njegovih pjesama već su danas antologijske i vjeruje se da će proći puno vremena prije nego što se pronađe netko tko će ponoviti barem polovicu uspjeha njegove vrlo bogate karijere.

U ovim teškim i kriznim vremenima, dok kruna pogađa sve segmente društva, mnogi su pjevači bili lišeni nastupa, a time i zarade, a mnogi su se oglašavali putem svojih društvenih mreža i izrazili nezadovoljstvo. Neki su išli toliko daleko da su govorili da uskoro neće imati što jesti, dok je bilo onih koji su rekli da od države ne mogu dobiti 90.000 pomoći da plate čak ni osnovne račune, a samo da bi preživjeli.

Postoji jako velik broj pop zvijezda koje su definitivno glasno plakale, a Miroslav Ilić nikada nije bio u toj grupi. Samo je jednom progovorio i rekao da je njemu i njegovoj supruzi 3.500 tisuća eura dovoljno za osnovne životne troškove, te da je, hvala Bogu, u karijeri puno zaradio, pa se zbog tog segmenta nije morao brinuti.

Vrijeme s virusom korone iskoristio je da što više posjeti svoje rodno selo Mrčajevce, a mještani kažu da svaki put kad sjedi u lokalnoj konobi i jede svoje omiljeno jelo koje košta samo 200 dinara. Kaže da mu je to omiljeno jelo iz djetinjstva i da to voli raditi svaki put kad posjeti svoj dom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *