Stjepan i Ivan imali vjenčanje kao iz bajke - matičaru ispala olovka iz ruke kad je vidio strastveni poljubac - planiraju i djecu, divno - supercarobnisvijet.com

Stjepan i Ivan imali vjenčanje kao iz bajke – matičaru ispala olovka iz ruke kad je vidio strastveni poljubac – planiraju i djecu, divno

LGBT populacija u cijelom svijetu posljednjih je godina imala sve više i više medijskog prostora i može se reći da se polako bore protiv surove stvarnosti, a u svom životu dobivaju sve više prostora kako bi ih normalno živjeli. Nekad se skrivalo kad su muškarac ili žena bili homoseksualci, a danas je sve slobodnije. Imaju svoja udruženja, službene kafiće u koje su svi dobrodošli, pa više nemaju toliko straha.

Međutim, Balkan je po tom pitanju uvijek bio vrlo neugodan i može se reći da je biti homoseksualac u Srbiji ili Bosni više od nezahvalnog zadatka, a samo oni znaju kako je to biti “drugačiji”. Kad je riječ o pregovaračkoj zajednici, to je već pojam imenice, a prema najnovijim informacijama koje su nam stigle iz Srbije, sam predsjednik Aleksandar Vučić rekao je da će se zalagati protiv istospolnih brakova.

Iz Hrvatske nam dolazi priča na ovu temu, naime, Stjepan i Ivan u vezi su 7 godina, a nakon mnogih peripetija odlučili su se vjenčati u Velikoj Britaniji, gdje je to sasvim normalna stvar. Sve ih je to koštalo puno novca, ali nisu požalili zbog sredstava.

Unajmili su veliki dvorac u Essexu, a vjenčanju je bilo prisutno oko 120 uzvanika, a kako su naveli za hrvatske medije, već planiraju proširiti obitelj. Rade na usvajanju djeteta, a hoće li ih hrvatska birokracija ispuniti, ostaje za vidjeti u budućnosti. Jeste li za ovu vrstu braka?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *