Srpkinji stomak do zuba - udala se za šeika, rodila mu troje djece, a sad je opet trudna - evo kako se uništila Jelena bin Drai, na šta liči pobogu - supercarobnisvijet.com

Srpkinji stomak do zuba – udala se za šeika, rodila mu troje djece, a sad je opet trudna – evo kako se uništila Jelena bin Drai, na šta liči pobogu

Do sada smo već par puta pisali o možda najsretnijoj Srpkinji na svijetu, koja je imala veliku sreću da se udala za pravog šeika, a s njim je u braku zadnjih 15 godina. Danas se zove Jelena Bin Drai, a u mladosti je bila poznati model pred kojim je bila sjajna karijera.

Jednom je čak pobijedila na izboru za Miss Jugoslavije i od tada njezina vrlo uspješna karijera traje. Nakon par godina otišla je na modnu reviju koja se održavala u Dubaiju i tamo je upoznala svog budućeg supruga. Zabavili su se samo 3 mjeseca, a odmah nakon toga on ju je oženio, a danas već imaju troje djece. Iako je milijarderka uz pomoć supruga, Jelena i dalje radi puno radno vrijeme za svoju plaću.

Kao što je nedavno izjavila za srbijanske medije, jednostavno voli biti sama sebi šefica, i nije bitno što je njezin suprug milijarder, jednostavno joj se sviđa radna navika, a svako jutro kad dođe na posao ima jednu motivaciju čestitka, koja je čeka svako jutro. Muža, poznatog šeika, dovela je u Srbiju samo jednom kako bi upoznala roditelje, a kada zajedno slave sve vjerske praznike u Dubaiju, nedavno je na Instagramu pokazala kako je s djecom farbala jaja.

Asya, Hilal i Hamdan njihovo su troje djece, a ona je objavila vijest da je ponovno trudna. Sada se potpuno povukla iz medija, a slikala se s prijateljicom u uobičajenoj trenirci i nije se našminkala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *