Njemci poludjeli zbog ove raskrsnice, testirajte svoje znanje: Ko ima prednost na ovoj raskrsnici? - supercarobnisvijet.com

Njemci poludjeli zbog ove raskrsnice, testirajte svoje znanje: Ko ima prednost na ovoj raskrsnici?

U nastavku našeg članka usredotočit ćemo se malo na vožnju i vozače koji vrlo često znaju pogriješiti na ovakvim mjestima. Raskrižja su zaista vrlo komplicirana stvar kada na njih uđete u popodnevnoj špici, a čak i ako semafori ne rade, vašoj glavobolji jednostavno nema kraja.

To mora pokazati dobre motoričke sposobnosti, reflekse i zasigurno osnovno poznavanje pravila desne strane, što je vrlo važno u takvim situacijama. Upravo iz tih razloga svjedoci smo vrlo velikom broju prometnih nesreća na mjestima gdje nema znaka i kada se susretnete s automobilom ar iz suprotnih smjerova.

Koliko ste puta zapravo upali u ovakvu dilemu, a jednostavno ne znate trebate li nastaviti dalje ili vam samo nedostaje vozač koji dolazi prema vama? Donosimo vam jedno od možda najlakših, a s druge strane i nekih, najtežih raskrižja. Ovdje imamo kamion koji planira skrenuti lijevo, automobil želi skrenuti desno, dok autobus želi ići ravno.

Na križanju, kao što smo rekli, nemamo semafora niti bilo kakvog znaka. Sad se postavlja pitanje tko ovdje ima prednost i kojim redoslijedom? Napišite nam u komentare sva svoja mišljenja i odgovore …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *