Je li moguće? Evo kako izgledaju sestre Miljane Kulić - dvije plavuše koje ljepotom dah oduzimaju, Kulićka im nije ni do koljena - supercarobnisvijet.com

Je li moguće? Evo kako izgledaju sestre Miljane Kulić – dvije plavuše koje ljepotom dah oduzimaju, Kulićka im nije ni do koljena

U nastavku današnjeg članka odlazimo malo do Zadruge i Miljane Kulić koja je postala zaštitno lice ovog reality showa. Počela je tako što je postala popularna jer je vrebala Darka Lazića kad je on tek postajao popularan. Tako je došla do naslova i tako se pojavila na radaru Željka Mitrovića koji ju je odmah pozvao u Zadrugu.

Tamo je već postigla sjajan plasman u svom prvom nastupu, a u sljedećem pojavljivanju pravila imala je još više skandala, svađa, a pamtit će se da je čak i u samoj Zadruzi ostala u drugom stanju. Svi su mislili da je to namještena stvar, ali Miljana Kulić zaista je rodila, a dječačić je dobio ime Željko, po glavi stvarnosti, koji je zapravo i sam kum djetetu.

Tako je zadruga postala jedini reality show na svijetu koji je dobio reality bebu, a Miljjana Kulić postala je poznatija no ikad prije. Zarađivala je 250.000 eura po sezoni, a šuška se da je sav novac prokockala u niškom kasinu, dok sama kaže da je sagradila potpuno novu kuću. Što mislite da je stvarno istina? Međutim, ono o čemu javnost malo zna jest da Miljana Kulić ima još 2 sestre.

Tijana i Ana njezine su dvije sestre, a zadužene su za brigu o malom Željku dok je njegova majka Miljana u Zadruzi. Za ručak su napravili selfi sa Željkom, a mnogi su se složili s činjenicom da su puno ljepši od Miljane Kulić. Što misliš? Što je ljepše od njih 3?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *