Rada Manojlović skoro bankrotirala - siromaštvo je ubi, prodala je imanje, parking mjesto otkazala, nema da plati stan - završit će na ulici, kuku-lele - supercarobnisvijet.com

Rada Manojlović skoro bankrotirala – siromaštvo je ubi, prodala je imanje, parking mjesto otkazala, nema da plati stan – završit će na ulici, kuku-lele

Svi su više nego svjesni situacije u Srbiji, ali i na cijelom Balkanu, pa čak i u svijetu, zahvaljujući pandemiji koronar virusa. Pale su i najjače države, o kojima se moglo sanjati samo o ekonomskoj krizi, i tko zna koliko će godina trebati da se sve vrati u normalu, a pitanje je hoće li ikad išta biti isto kao prije. Stoga uopće ne treba čuditi da su naše zemlje u vrlo lošem stanju kad svjetske sile propadnu.

Tako je, primjerice, u Srbiji, kad je pop muzika u pitanju, sve stalo, a pjevači uopće nisu nastupali, jer mjere koje su poduzete to nisu dopuštale. Mnogo je poznatih osoba koje su plakale nad svojom sudbinom, među kojima su najglasniji bili Đani, Miroslav Ilić, Dara Bubamara i mnogi drugi. Među njima je i pjevačica Rada Manojlović, koja također nije nastupala, pa se sve odrazilo na kućni budžet, pa je morala otkazati garažu automobila koju je godinama unajmljivala. Najam stana koji plaća iznosi 400 eura, a dodatnih 120 eura za garažno mjesto bilo joj je previše pa ga je otkazala. Susjedi su rekli da je svoj automobil parkirala na ulici na za to predviđenim mjestima.

Dodali su da se čini da nije bila u Beogradu, niti da je bila s dečkom Harisom u Bosni ili s ocem u Četerežu, ali tijekom korone nije bila puno u Beogradu. Podsjećanja radi, nedavno je za medije rekla da je bila prisiljena prodati svoje zemljište jer godinu dana nije zaradila ni dinara, ali kako je rekla, ne smatra ga posebno strašnim, s obzirom na to da u svom selu ima više imovine .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *