Udarna vijest - ovo se nikome neće svidjeti - Njemačka u totalnom kolapsu, evo šta su iz ambasade javili, narod se sprema masovno - supercarobnisvijet.com

Udarna vijest – ovo se nikome neće svidjeti – Njemačka u totalnom kolapsu, evo šta su iz ambasade javili, narod se sprema masovno

Njemačka je još uvijek obećana zemlja i sav Balkan, jer je realno u proteklih 5 desetljeća vrlo velik broj Balkanaca doživio stvarno spasenje i doživio njihovo stvarno širenje. Taj se trend nastavio u novije vrijeme, a cijela situacija s virusom korone definitivno je sve uništila, tako da je situacija s odlaskom na posao u ovu zemlju trenutno zamrznuta.

Vjerujemo da ste svi do sada čuli kada je tadašnja njemačka kancelarka Angela Merkel rekla da će trebati cijela godina da svjetska velesila poput Njemačke stane na noge. I sada su sve oči uprte u web stranicu njemačkog veleposlanstva i čeka se samo jedan klik, te da se ponovno počne podnositi zahtjev za vize za odlazak na posao u ovu zemlju.

Međutim, početkom ove godine među ljudima koji ustrajno traže posao u ovoj zemlji pojavile su se informacije kako bi se radnici s ovih područja mogli izjednačiti s radnicima iz Europske unije. To bi odmah moglo značiti puno koristi za sve radnike, jer im ne bi trebale vize i puno papira odmah, kao što je to bio slučaj do sada.

Međutim, zbog trenutne situacije s virusom korone, usvajanje ovog zakona mora pričekati još malo vremena ili pronaći modul za dobivanje hrvatske putovnice, što je jako dobro za sve ljude na Balkanu, jer je vrlo dobro poznato da su Hrvati članovi Europske unije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *