Strastven poljubac u usta - JK šta je ovo, uvalila jezik Saši, zaboravilia na Duška, kamere sve zabilježile - supercarobnisvijet.com

Strastven poljubac u usta – JK šta je ovo, uvalila jezik Saši, zaboravilia na Duška, kamere sve zabilježile

Jelena Karleuša, kao što je poznato, čak i kad ne radi, uvijek radi. Nema potrebe za koncertom ili javnim nastupom bez pronalaska načina da se nađete u središtu zbivanja. Za to joj zasigurno najviše služe njezine društvene mreže na kojima svakodnevno objavljuje svoje priče, a koliko je uspješna s društvenim mrežama pokazuje i činjenica da na ovoj društvenoj mreži ima preko 2,4 milijuna sljedbenika.

Zvezde Granda su joj trenutno jedini medijski izlazak u medijima i tamo uvijek pokušava biti u središtu javnosti, ona kao što znate ima ulogu u žiriju da bude negativac i da zakorači na sve bez obzira na njegov nastup . Ponekad pretjera, ali ona je jednostavno takva i može sve.

Sinoć smo imali zanimljiv dvoboj u kojem su bili Crnogorac Nemanja Petrović i Bosanac Hanad Džehverović. Njih su dvije imale sjajan dvoboj, a koliko je bio jednak pokazuje i činjenica da je na kraju bio izjednačen, a George David pohvalio je rad Jelene Karleuše i Marije Šerifović, koje su zapravo mentori ove dvije natjecateljice. Jelena je posebno pohvalila Nemanju, koji je profesor muzičkog, pa nema šanse da će ikad pogriješiti, a pohvalila je i Marijinu konkurenticu, kojoj je također pohvalila stajling.

Saša Popović imao je vrlo težak zadatak, rezultat je bio izjednačen, a morao je donijeti tešku odluku, a na kraju je napravio vrlo rijedak kompromis i pustio obojicu dalje. Jelena nije krila oduševljenje, pa je ustala i poljubila Sašu ravno u usta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *