Sve pred sobom guta džinovska rupa - iznenada se otvorila, niko ne zna kako i zašto, evakuacija počela (video) - supercarobnisvijet.com

Sve pred sobom guta džinovska rupa – iznenada se otvorila, niko ne zna kako i zašto, evakuacija počela (video)

U današnjem svijetu, kako je započelo širenje vijesti s kojima je svijet puno poznatiji, sve je svjesnije da planet više ne miruje. Jednostavno se buni protiv onoga što joj muškarac čini danas, a i u prošlosti. Proces globalnog zatopljenja zasigurno je došao na svoje, pa će prema mišljenju stručnjaka u budućnosti sigurno imati vrlo velike poplave.

Tamo gdje postoji rupa u ozonskom omotaču koja uzrokuje sve više problema, a u Skandinaviji, gdje je ta rupa najveća, sve više ljudi obolijeva od tog mora, što je normalna posljedica cijelog događaja. Snažni potresi, tsunami, poplave uzrokovani su čimbenikom koji se naziva čovjek. Sjećamo se u ožujku prošle godine, kada je bila kolektivna odluka da se ne pomaknemo, da je planet jednostavno puhao kad je zagađivač broj 1 bio pod ključem, a to je sigurno čovjek.

U nastavku današnjeg članka odlazimo u Meksiko, do mjesta Santa Puebla, gdje se pojavila ogromna rupa promjera 60 metara i koja prijeti da proguta cijelo naselje, a na rubu ovog vrlo čudnog nalazi se nekoliko kuća rupa, za koju seizmolozi uopće nemaju pojma gdje su se i kako pojavili.

Miguel Barbosa Huerta naglasio je da nema pojma odakle dolazi, te upozorio mještane da je duboko preko 20 metara i da se nitko ne približava dok lokalne vlasti ne poduzmu sljedeći korak. Pogledajte i sami kako to izgleda …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *