Popularni srpski pjevač stradao u saobraćajci - kroz vazduh letio 20 metara, teško mu stanje - supercarobnisvijet.com

Popularni srpski pjevač stradao u saobraćajci – kroz vazduh letio 20 metara, teško mu stanje

Nakon Zaječara i velike prometne nesreće koja se dogodila kasno jutros u 3 sata, kada su se dvojica mladića u centru grada velikom brzinom na skuteru zabila u automobil koji se okretao iz centra grada. Nažalost, Hitna pomoć se nije uselila da ih oživi na licu mjesta, pa je jedan mladić, čiji identitet još uvijek nije poznat i koji je imao 27 godina, nažalost preminuo.

Koliko je važno biti vezan za vrijeme vožnje, neprestano nam govore mediji, ali i škola, pa čak i policija, kad smo kažnjeni jer nemamo sigurnosni pojas, uvijek se bunimo, ali nije bez razloga.

Nažalost, poznati srpski violinist, koji je imao samo 15 godina, to je rano jutros osjetio na svojoj koži. Naime, s roditeljima je otišao na koncert u Hrvatsku, a teška prometna nesreća dogodila se malo prije odlaska iz Srbije, a od siline udarca proletio je kroz šoferšajbu vozača, a prema riječima očevidaca zrakom letio oko 20 metara. Za Jovana Vasića ova je subota bila više nego kobna.

Također, nažalost, otac mu je teško ozlijeđen, jer je u ovoj prometnoj nesreći zadobio tešku ozljedu kralježnice. Jovan je jedan od najboljih violinista u Srbiji, a 2019. godine osvojio je nagradu za najboljeg violinista koja je održana u Pranjanima u Srbiji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *