Luna Đogani brojala sate, primljena hitno u bolnicu - evo šta je s bebe - supercarobnisvijet.com

Luna Đogani brojala sate, primljena hitno u bolnicu – evo šta je s bebe

Luna Đogani i Marko upoznali su se u reality showu Zadruga, a kad su započeli vezu, svi su apsolutno mislili da je to namještena veza i da će sve puknuti kad izađu iz stvarnosti, ali svi su bili prevareni, jer je njihova veza postala više nego ozbiljna. Kako je vrijeme prolazilo, sve su se više pokazivali zajedno, a na kraju su kupili zajednički stan.

Prije točno 9 mjeseci Luna je ostala trudna, a tada su već počeli planirati prodaju Luninog malog stana koji je majka kupila na poklon koji je osvojila u Zadruzi, a onda su počeli razmišljati da ga prodaju kako bi kupili zemlju., Dodala je više novac i sagraditi veću kuću jer će vrlo brzo doći do novog. Međutim, Lunina majka sve je to zaustavila i nije dopustila prodaju stana.

Vrijeme je polako prolazilo, a Luna je putem svojih društvenih mreža objavljivala stalne priče, kako jedva čeka da njih dvoje napokon postanu roditelji. No, prema posljednjim informacijama, Luna je do porođaja prebrojala malu količinu, jer više nisu pitanje dana već sati, a u subotu popodne primljena je u beogradsku bolnicu, a vjeruje se da je problem u tome njezina trudnoća.

Novinari su snimili i Marka kako žuri u bolnicu, a vjeruje se da su postojale 2 mogućnosti, ili je trebala roditi, ili se cijela trudnoća zakomplicirala, što bi za njih bila velika tragedija. Sutra ćemo imati više informacija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *