Izgori Instagram - imamo Brenin snimak u kadi, u pjeni sva, ko od majke rođena - zrela si za starački - supercarobnisvijet.com

Izgori Instagram – imamo Brenin snimak u kadi, u pjeni sva, ko od majke rođena – zrela si za starački

Lepa Brena zasigurno je netko tko je svoju super uspješnu karijeru gradio prvenstveno na dobrim pjesmama i vrlo dobrom glasu. Vrlo je rijetko bila uključena u neke spletke, pa se može reći da se realizirala u glazbenom smislu i više nego dobro. Nakon pjevačke karijere koja je zamrznuta posljednje 3 godine, u potpunosti se posvetila Grand produkciji.

Uživa u poznim godinama, iako, kao i svaka druga žena, jednostavno ne može razgovarati o tom segmentu, a s vremena na vrijeme pokušava se odjenuti kod elastičnog kirurga, čak i ako ima sedamdeset godina. Tako je sada, nakon što je prije nekoliko mjeseci proslavila rođendan, odlučila malo povećati grudi sa svojom dobrom prijateljicom u Beogradu.

Ništa posebno, samo ih je malo pokupila, a odmah nakon toga krenula je s Bobom na krstarenje Azurnom obalom, a ako je pratite na Instagramu, lako je zaključiti da je zaista uživala tamo. Kao što je nedavno izjavila za srbijanske medije, sada se svaki trenutak i dan želi posvetiti i uživati, a u nekim je pričama na svom profilu to itekako primjetno.

Sada je izbacila vrlo kontroverznu priču, gdje se slikala u opuštajućoj kupki. Sada, dok se kupala, slikala je bosu nogu prekrivenu pjenom, a komentari su samo dolazili. Jedna od najgorih bila je ona “Ti si za starački dom”. Slažete li se s ovim komentarom ili mislite da je lijepa Brena još uvijek mlada, unatoč svim godinama koje ima …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *