Cijela regija u strahu - pronašli Marka na njivi, glava spaljena, organi izvađeni - prepoznala ga porodica, ali im tijelo ne daju jer... - supercarobnisvijet.com

Cijela regija u strahu – pronašli Marka na njivi, glava spaljena, organi izvađeni – prepoznala ga porodica, ali im tijelo ne daju jer…

Crna kronika je i ovog tjedna tema broj jedan u cijeloj regiji. Subota je bila prepuna negativnih događaja, prvo velike prometne nesreće u centru Zaječara, u kojoj je život izgubio 27-godišnji vozač skutera, a potom i velike prometne nesreće na granici s Hrvatskom. Tamo je kroz vjetrobransko staklo vozača proletio mladi srpski violinist koji ima samo 15 godina.

Za njegov život bore se na VMA u Beogradu, a njegov otac također je u opasnosti za život zbog teških ozljeda kralježnice. Jutros imamo vijest da je srušena crkva kod Bratunca u Bosni i Hercegovini, u dvorištu njezine bake Orlović, koja je svih ovih godina inzistirala na rušenju bogomolje koja je bespravno sagrađena na njenom imanju. Ovaj je događaj zasigurno izazvao puno kontroverzi u javnosti, a samim time i na društvenim mrežama.

Sada jedna vijest koja nam dolazi iz Brazila, iz okruga Puebla, gdje je policija pronašla neidentificiranog muškarca u polju s izgorenom glavom i razbacanim organima uokolo. Roditelji su ga identificirali uz pomoć odjeće, a kada se sve poklopilo, saznalo se da je riječ o Marku Karakazu koji je imao 28 godina, a još uvijek se ne zna o čemu se radi i zašto je zaslužio tako strašnu smrt.

San Miguel Kane ime je okruga u kojem je pronađen, a njegovi roditelji prijavili su njegov nestanak 25. travnja i od tada mu se gubi svaki trag. Trenutno se njegovo tijelo nalazi na obdukciji, ali čini se da je mučen prije nego što je mučen do smrti. Vjeruje se da se radi o drogi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *