Šaulićeva Gordana prvi put u javnosti, duplo mlađeg je izabrala - kralj folka se okreće u grobu od prizora - supercarobnisvijet.com

Šaulićeva Gordana prvi put u javnosti, duplo mlađeg je izabrala – kralj folka se okreće u grobu od prizora

Goca Šaulić se u posljednje dvije godine gotovo nije pojavljivala u javnosti otkako je njen suprug Šaban Šaulić život izgubio na tragičan način. Oko njegove smrti vodi se mnogo kontroverzi, a Goca je u nekoliko navrata bila u glavnim ulogama, kada je pokazala svoje pravo lice, što se većini nije svidjelo.

Ljudima je prvi put zapela za oko kada je na sprovodu napala njegovog sina Roberta, iz prvog braka, jer je mislila da je došao podijeliti imovinu, a preko medija mu je otvoreno rekla da u Šabanovoj oporuci nema mjesta za njega . Međutim, na sprovod je došao samo da bi iskazao poštovanje ocu, a ne da bi tražio bilo kakvu korist.

No, kad je shvatio s kim ima posla, pronašao je pametne ljude koji su mu posve savjetovali da uzme odvjetnika i potraži svoj dio kolača koji mu po svim parametrima pripada. Nakon toga Goca Šaulić povukla se, a nekoliko je puta u medijima digla živac građanima Srbije kada je rekla da jednostavno ne zna kako će izdržati teške dugove koji su se nagomilali. Sada je na nagovor kćeri Ilde Šaulić odlučila malo izaći u javnost.

Pojavili su se na modnoj reviji kolege Saše Milojkovića, a on im se na kraju pridružio za stolom. Oni i Goca jako su dugo prijatelji, pa su ovom prilikom napravili nekoliko selfija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *