Ranko(30) iz Valjeva zatekao ženu sa drugim muškarcem u krevetu: Kad vidite šta im je napravio, NEĆE VAM BITI DOBRO! - supercarobnisvijet.com

Ranko(30) iz Valjeva zatekao ženu sa drugim muškarcem u krevetu: Kad vidite šta im je napravio, NEĆE VAM BITI DOBRO!

U današnje vrijeme sve je više bračnih nevjera, a širenje društvenih mreža to zasigurno podržava, jer je do prije samo 15 godina bilo puno teže varati svog partnera nego danas. Sad je dovoljan samo jedan klik da upoznate osobu iz drugog dijela grada ili drugog dijela zemlje, a kontakti se zasigurno mogu uspostaviti vrlo brzo.

Prijevara je nešto poput krađe, samo vas zasladi i mislite da vas nikad neće uhvatiti, ali uvijek postoji neka pogreška, koja košta osobu koja vara vezu, brak ili nažalost život kao što je slučaj s današnjim člankom. Naime, u nastavku današnjeg članka donosimo vam strašnu riječ koja se dogodila nedaleko od Valjeva, gdje je Ranko M, koji ima 30 godina, počinio stravično ubojstvo.

Posljednje je dvije godine bio u izvanbračnoj vezi za GM iz Kruševca i živjeli su skromno, on je u smjenama radio vrlo naporan posao, dok ona nigdje nije radila. Prema riječima susjeda, jednog je dana miješao smjene i vratio se kući nakon 30 minuta, a suprugu je zatekao u sobi s nepoznatim muškarcem.

Nije pravio veliku buku ili paniku, otišao je u kuhinju, odnio kuhinju navečer i naredio čovjeku da se obuče i krene s njim. Otišli su nekoliko stotina metara dalje u napuštenu šupu, gdje ga je vezao za stolicu. Uzeo je sjekiru, i izrezao je na komade, izašao van, zapalio cigaretu i pozvao policiju, te ih mirno čekao i predao se. Srbija je užasnuta tim zločinom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *