ONA JE IMALA 110 KG, A ON 135 - IZBACILI SU SAMO 1 NAMIRNICU i zajedno smršali 85 kilograma: EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU, REZULTAT JE NEVJEROVATAN - supercarobnisvijet.com

ONA JE IMALA 110 KG, A ON 135 – IZBACILI SU SAMO 1 NAMIRNICU i zajedno smršali 85 kilograma: EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU, REZULTAT JE NEVJEROVATAN

Naručili su dvostruke porcije brze hrane, grickalice, visokokalorične slastice, a kad su ostali kod kuće, jeli su samo čips i pizzu.
Međutim, u jednom su trenutku shvatili da je vrag odnio šalu. Naime, nakon što je Jess otkrila da ne može stati u haljinu veličine 46 i teška 110 kg, a Nick čak 135 kg, odlučili su se pridružiti grupi za mršavljenje, mijenjajući brzu hranu za zdrave obroke, a ona je brzo uvjerila i Niku primijeniti. U dvije godine ovaj je par drastično smršavio.

“Nick i ja upoznali smo se na sveučilištu kad smo ušli u svijet prejedanja”, rekla je Jess i dodala: “Nije iznenađenje da su nas ljudi gledali u čudu kad su vidjeli sve što smo naručili, jer bismo sve udvostručili – čak i pomfrit” .

Par je krenuo na apsolutnu promjenu prehrane u 2018. godini, potpuno eliminirajući brzu hranu i grickalice. Nick se vratio u ragbi, koji je zbog posla i godina prestao trenirati, a za 18 mjeseci moglo se vidjeti da je par jako smršavio. Jess se vratila na veličinu konferencije, kao i Nick.

“Osjećam se ponosno zbog onoga što smo učinili”, rekla je Jess. Nick je dodao: “Izgubio sam još 10 kilograma otkrivši da je ovo moja najudobnija i najodrživija težina. Riješili smo problem s hranom i usredotočili se isključivo na prehranu. Do sada smo postigli željene rezultate bez vježbanja, samo zahvaljujući promjeni hrane i zdrava hrana. “.

Par je rekao da im je samopouzdanje sada poskočilo, tako da sada, čak ni u ludilu, ne mogu jesti ono što su prije naručili te da im je drago što su se mjesecima podržavali dok su mršavili. Nick sada teži 90 kilograma, a Jess 70 kilograma. Dakle, izgubili su ukupno 80 kilograma.

“Svakog smo tjedna zajedno išli u sve grupe i međusobno se podržavali. Dozvoljeno nam je imati poslastice na dijeti i nikada nismo natjerali drugu osobu da se osjeća krivom zbog uživanja u nečemu jer je to htjela. Nikad nismo osuđivali jedni druge i zato smo zajedno i uspjeli u ovome “, rekla je Jess, izvještava Ženski magazin.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *