Nisam htjela rospiju ni u sanduku vidjeti - procurila fotka Cecine svekrve i nje, ovo je Arkanova majka - supercarobnisvijet.com

Nisam htjela rospiju ni u sanduku vidjeti – procurila fotka Cecine svekrve i nje, ovo je Arkanova majka

Kad god je tema Svetlana Ceca Ražnatović, uvijek imamo materijala za pisanje, a njezina veza i brak s Arkanom uvijek su bili zanimljivi javnosti. Detalji iz njihovog privatnog života, svaka je sitnica zanimljiva, a ova je veza zasigurno jedna od najkontroverznijih koja se dogodila na Balkanu. Njihov je brak bio vrlo kratkotrajan, a isprepleli su se razni prijepori, njegovi ljubomorni ispadi, kad je nekoliko mjeseci zaključavao Cecu u kuću, a kako priča, čak ju je i obrijao ćelavu.

Čak je u jednom od videa smislila takav stajling, a kad su je pitali je li istina da ju jeArkan ošišao, pretvarala se da je to takva moda i da zato ima takvu frizuru, ali je javna tajna da je Cecu tako kažnjena i onaj tko je stupio u bilo kakav kontakt s njom, nestao je s lica zemlje. A ono što srpska javnost malo zna ko je Arkanova majka, koja se rijetko pojavljivala u javnosti. Dakle, gotovo je nikad nitko nije vidio, a govori se da je bila toliko opasna žena da ju je čak i veliki Arkan morao slušati.

Još se govori da joj se Ceca uopće nije svidjela i da je izbjegavala slikati s njom, a kontakt su imali samo zbog njezinih unuka. Majka mu se zvala Slavka, a kad je Arkan umro, na sprovodu je rekla da njezin život nema smisla i da je jedva čekala da legne pored njega u zemlju. Umrla je 2012. godine, a Ceca se nije pojavila na njenom sprovodu jer je tih dana bila na turneji u Australiji. Koja su vaša mišljenja o tome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *