Marko iz Dvora na Uni otkopao grob oca, a u njemu nešto šokantno pronašao - velika misterija na groblju, ne zna šta je ovo - supercarobnisvijet.com

Marko iz Dvora na Uni otkopao grob oca, a u njemu nešto šokantno pronašao – velika misterija na groblju, ne zna šta je ovo

I u nastavku današnjeg članka nastavljamo s pomalo tajanstvenih tema, koje će vas zasigurno prikovati za zaslon vašeg laptopa ili mobitela. Balkan je oduvijek bio poznat po nekim vrlo mističnim stvarima, posebno po pokojnicima i po grobljima i grobljima na kojima su se u prošlosti događale neke vrlo tajnovite stvari.

Vjerujemo da ste do sada mnogo puta čuli da se u prošlosti znalo da će biti pokopano puno mrtvih ljudi, koji bi se nažalost probudili dva metra pod zemljom, ali tada bi bilo prekasno za bilo što, pa bi nesretni ljudi umri u najvećoj muci. Dakle, danas govorimo o Marku Dujmoviću, koji živi u Dvoru na Uni, kod Bihaća u Bosni i Hercegovini, koji već 10 godina pokušava otkriti ko je sahranjen u grobu svog oca.

Stoga on uopće nema pojma gdje mu je otac pokopan. Vjerujemo da vam ništa nije jasno i da se zasigurno, kao i mi, pitate kako je uopće došlo do takve pogreške, koja su na ovim područjima sljedeći primjeri istih, i više nego moguća. Kako je rekao za bosanski Avaz, u grobu je sahranio oca koji je imao jedva 50 kilograma, a na nogama imao kožne cipele.

S druge strane, iz groba je ekshumiran muškarac težak 120 kilograma, zamotan u plastičnu vrećicu, koji nema šanse da mu bude otac. Tamo se preselio 1997. godine, a kad mu je majka umrla, odlučio je napraviti veliku obiteljsku grobnicu, a onda je shvatio da njegov otac uopće nije počivao na tom mjestu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *