LEKA opet dominira, našao novu žrtvu - glumac se drži za ruke s njom, komentarišu svi da liči na bivšu ženu NINU RADULOVIĆ - supercarobnisvijet.com

LEKA opet dominira, našao novu žrtvu – glumac se drži za ruke s njom, komentarišu svi da liči na bivšu ženu NINU RADULOVIĆ

Glumac Branislav Lečić suočen je s ozbiljnim optužbama za silovanje i pokušaj napada kolega Danijele Steinfeld i Merime Isaković, a sada je uhvaćen s navodno novom djevojkom.

Snimljen je danas u zračnoj luci s novom odabranicom, brinetom javnosti nepoznatom, dok su šetali držeći se za ruke.

Poznati glumac i njegova djevojka pojavili su se na aerodromu, vjerojatno se spremajući putovati negdje zajedno ili su se vratili s putovanja. Mnogi komentiraju da je nova Lečićeva djevojka ista kao Nina Radulović, voditeljica s kojom je bio u braku. Leka je ponovno u središtu javnog interesa s obzirom na to da su ga kolege optužili za seksualno uznemiravanje.

Podsjetimo, Merima Isaković nedavno je izjavila da su je kontaktirale djevojke koje su joj rekle da im se optuženi glumac obraćao na razne nepristojne načine, te da će protiv njega svjedočiti pred Tužiteljstvom, ali žele sačuvati svoj identitet. Tom prigodom Branislav Lečić poslao je odgovor, ističući da je nevin u cijeloj priči i da su svi podaci o njemu potpuno neistiniti.

Podsjetimo, Branislav Lečić izjavio je da se više neće obraćati javnosti zbog optužbi protiv njega dok Tužiteljstvo ne izađe sa službenim stavom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *