Prekipjelo Milanki pa šefu odrezla "ponos", a potom se predala policiji - evo zbog čega mu je kobru odsjekla - supercarobnisvijet.com

Prekipjelo Milanki pa šefu odrezla “ponos”, a potom se predala policiji – evo zbog čega mu je kobru odsjekla

U posljednje vrijeme o ovoj je temi napisano puno više nego što je to bio slučaj prije. To je prilično često na poslu, a radi se o mobingu, što je vrlo česta stvar na Balkanu. Mnogi ljudi rade prekovremeno, ali ni u snu ne smiju misliti da se žale na to, jer posao je vrlo teško naći, a financijska situacija nije sjajna, ionako moraju plaćati račune za struju i vodu, pa na kraju se isplati ne žaliti se.

Dobro znamo da su žene fizički i psihički, a ponekad i seksualno zlostavljane na poslu, a veliki je problem što se ne smiju ni žaliti zbog straha od otkaza. Mnogo je priča o situacijama kada žene ostanu trudne i dobiju otkaz preko noći, jer, recimo, njihov poslodavac ne želi plaćati rodiljni dopust. Sad vam donosimo priče iz Kine, a vi pročitajte do kraja jer je to vrlo zanimljivo. Radi se o tome da je radnica dugo vremena trpjela seksualno uznemiravanje od svog šefa, a kad više nije mogla, uzela je metlu i počela ga udarati, dok je u njegovom uredu napravila veliku olupinu.

Zatim imamo priču koja nam dolazi iz Španjolske, gdje se dogodila jedna i više nego zanimljiva situacija, a riječ je o Milanki Rodriguez koja je šefu odsjekla penis. Prema lokalnim medijima, jedan dan nakon posla pokušao ju je silovati za šankom, a ona je u tom trenutku uzela nož i odsjekla mu penis, a da stvar bude gora, mjesecima ju je seksualno zlostavljao, a na kraju je odlučila da mu se osveti. Sama je pozvala policiju i predala se.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *