Horor: Žena na Zvezdari u stanu živjela sa lešom - od prizora koji su policajci zatekli policajci se isprovraćali - šta je ovo - supercarobnisvijet.com

Horor: Žena na Zvezdari u stanu živjela sa lešom – od prizora koji su policajci zatekli policajci se isprovraćali – šta je ovo

Svjesni smo da se svijet u posljednjih nekoliko godina totalno promijenio, ali ne na bolje. Takve nas stvari jednostavno natjeraju da se zapitamo, kakvo je vrijeme došlo i kakvo je ludilo zadesilo ljude. Ništa nije kao nekada, ljudi se ne osjećaju sigurno ni u svoja četiri zida kod kuće, a kamoli negdje na ulici. A kako bi bilo kad bi se dogodile takve stvari, koje smo nekada gledali samo u filmovima, a danas su postale naša svakodnevica. Ulice pune tinejdžera koji nose oružje, kriminalni klanovi koji ulijevaju strah u kosti, otmice, ubojstva, pljačke, brutalne tučnjave, sve se ovo događa negdje oko nas.

U Srbiji ne može proći dan, a da se ne čuju i ne pročitaju neke loše vijesti. Tako da za danas imamo više nego zastrašujuću priču, koja nam dolazi sa Zvezdare. Stanovnici ulice Mite Rakića danima su osjećali neugodan miris koji je dolazio iz jednog stana, pa su na kraju odlučili nazvati policiju. Kad su stigli i ušli u stan na krevetu, pronašli su mumificirano tijelo, a vrata stana otvorila im je žena koja je tamo živjela. Dan nakon što je tijelo odvedeno na obdukciju, gdje će se utvrditi uzrok smrti i identitet pokojnika, i dalje se osjeća nesnosan miris raspadnutog tkiva, koji je najintenzivniji ispred vrata koja su zapečaćena policija.

Naime, žena koja je tamo živjela osoblju “Laze Lazarević” poznata je od ranije, jer je tamo boravila, kada je živjela u drugom stanu pored mrtve majke, a pretpostavlja se da je pronađeno tijelo zapravo njezin brat sa koga je preselila živjeti kad im je majka preminula. Žena je odmah prebačena u “Lazu Lazarevića”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *