Najpoznatija srpska pjevačica živi u NEMALTERISANOJ kućici: Uzima milione a sramoti srpski rod - supercarobnisvijet.com

Najpoznatija srpska pjevačica živi u NEMALTERISANOJ kućici: Uzima milione a sramoti srpski rod

U nastavku naših članaka za vikend, vrlo zanimljiva priča koja nam dolazi iz Srbije. Vjerujemo da svi znate koliko su domaće zvijezde zaradile prije pojave virusa korone. Nema vikenda bez uzimanja nekoliko tisuća, ili desetaka tisuća eura za par sati sviranja i pjevanja.

Međutim, kako je započela pandemija korona virusa, slavine su se zatvorile, tako da više ne zarađuju, a vrlo je teško sastaviti kraj s krajem. Neki su započeli s potpuno drugačijim načinom zarade, a izlaz su počeli tražiti na potpuno novim poslovima. Međutim, uvijek imamo pjevače koji su znali štedjeti, pa gotovo nikad ne osjećaju trenutnu krizu.

Danas govorimo o mlađoj pjevačici MILici Todorović, koja se proslavila u Zvezdama Granda, a za nešto novca uspjela je kupiti stan u Beogradu. No, iznenadila je sve u Srbiji kada je na početku prvog vala virusa korone otišla roditeljima u Kruševac, jer ako se sjećate, u ljudima je u tom razdoblju definitivno bilo straha, pa je jednostavno željela biti blizu njezinih roditelja.

Tada ju je lovačka ekipa Paparazza uhvatila kako ulazi u svoju kuću, a kad su vidjeli da nije malterisana, svi su se pitali, kako to do sada nije mogla priuštiti roditeljima? Pogledajte i sami kako to sve izgleda i javite nam vaše mišljenje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *