Srbija na nogama - čovjek na biciklu slučajno vidio ubicu na nasipu - evo ko je smaknuo sirotu Jelenu - supercarobnisvijet.com

Srbija na nogama – čovjek na biciklu slučajno vidio ubicu na nasipu – evo ko je smaknuo sirotu Jelenu

Ovih dana ponovo je pokrenuta tema vezana za ubojstvo Jelene Marjanović. To je zasigurno najveći misterij i najveći propust što se tiče srpskog pravosuđa, jer je jednostavno nemoguće da je prošlo toliko vremena, a da niko nije posebno optužen za ubojstvo Jelene Marjanović.

Svakako, prvi na popisu je njezin suprug Zoran Marjanović, koji se svih ovih godina branio da nema nikakve veze s ubojstvom supruge.

Podsjećamo, sve se dogodilo 2. aprila 2016. godine, a Zoran i Jelena imaju i kćeri koja je u trenutku smrti imala samo 3 godine. Budući da je nedavno bila godišnjica njezinog ubojstva, mediji su se ponovno oglasili i povukle su se neke stare teme i priče, tako da nitko ni na koga nije mogao uprijeti prstom.

Svi se sjećaju posljednje adrese suda, kada su se na istome pojavili komunikacijski tehničari, koji su iznijeli neke potpuno nove podatke koji bi Zorana Marjanovića opet mogli gurnuti u slijepu ulicu. Naime, prema navodima, on se brani rekavši da u vrijeme njezinog ubojstva nije bio ni blizu nasipa, a sve se dogodilo u 17.05 sati, kada joj se mobitel isključio, a zatim ponovno uključio . Međutim, kad su uspoređivali pozive i bazne stanice njenog i njegovog telefona, otkrili su da su u istoj baznoj stanici.

Nazvao ju je u 16:57 sati, a sad se postavlja pitanje kako je moguće da je u samo 8 minuta Zoran Marjanović bio negdje drugdje, a ne na nasipu? Još uvijek je misterija tko je biciklist koji je viđen na mjestu tragedije nosio trenirku, pa je jedan od osumnjičenih za smrt Jelene Marjanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *