Ona je najljepša Srpkinja - Tara je potrošila 140 prosječnih plata da bi božanstveno izgledala -otkrila najluđi plan ikada - supercarobnisvijet.com

Ona je najljepša Srpkinja – Tara je potrošila 140 prosječnih plata da bi božanstveno izgledala -otkrila najluđi plan ikada

Koliko je plastična kirurgija postala široko rasprostranjena i da danas gotovo svi mogu raditi u primitivnom salonu, pokazuje i činjenica od prije nekoliko dana kada je uhićen poznati “lažni” srpski hirurg plastične hirurgije. Po zanimanju je maser, ali na Kosovu je otjerao lažnu diplomu i svjedodžbe, pa je tako počeo “osakaćivati” poznate Srpkinje u centru Beograda.

Ako su žene totalno lude za plastičnom kirurgijom, dovoljno je pogledati neki domaći ili strani reality show, ili otvoriti neke od Instagram profila poznatih domaćih i svjetskih influencera i sve će nam biti jasno. Puno se ulaže u fizički izgled, a neki od njih i više nego pretjeruju, a da toga nisu ni svjesni.

U nastavku današnjeg članka govorimo o Srpkinji koja vuče korijene iz ovog kraja, jer joj je majka iz Niša. Zove se Tara McHoney, a živi na Novom Zelandu. Kaže da je instruktorica fitnesa i da vodi evidenciju o zdravoj prehrani, iako još uvijek nitko nije uvjeren u njene sposobnosti u tom području.

Vjerovali ili ne, kad se to radi prema vrijednosti u dinarima, do sada je u svoje plastične korekcije potrošila preko 7 milijuna dinara, a kako kaže, nema namjeru stati jer na sebi još mora puno toga završiti . Kako vam se čini najljepša Srpkinja na svijetu?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *