Marić šokirao cijelu javnost - uživo u emisiji odlučio pokazati Jovanine nage fotke, šta je ovo - supercarobnisvijet.com

Marić šokirao cijelu javnost – uživo u emisiji odlučio pokazati Jovanine nage fotke, šta je ovo

Voditeljica Jovana Jeremić u posljednje vrijeme diže puno prašine i jednostavno se ne smiruje, pa gotovo svaki dan imamo novu temu o kojoj možemo pisati, a koja je vezana uz nju i njezin život. Posljednje što je šokiralo javnost bilo je kad je iznenada dala otkaz na Happy TV-u, gdje je provela punih 10 godina.

Na početku je izjavila da je razlog taj što je doslovno pojeo svoj posao, te da je zbog njega zapostavila kćer i supruga, pa im sada želi posvetiti malo više. Potom je krenula priča o tome kako je dala ostavku jer je prešla na konkurentsku televiziju Prva, ali ni to nije bila točna informacija, jer i dalje prelazi na Pink TV, jer je očito dobila ponudu Željka Mitrovića, koja se ne odbija.

Nakon njezine smjene i sve te frke, Marić se također odlučio oglasiti rekavši da poštuje sve njezine odluke, ali da ipak može nešto ranije najaviti da će dati ostavku, a ne ovako iznenada. Sada se u jutarnjem programu Marić odlučio malo našaliti s Jovanom, koja je sada njegova bivša kolegica. Naime, voditelj i urednik Happy televizije odlučio je u jednom trenutku jutarnjeg programa malo se našaliti s Jovanom, pa je aludirao da je slika gole žene u novinama koje je držao zapravo Jovana.

“Aludiraju li na voditeljicu?” U šali je upitao Milomir.

“Zapravo ne znam, jer ovo je iz ničega, gola žena”, odgovorila je Katarina.

“Ne, to je naša bivša voditeljica, ona je na slici. Našli su negdje njezinu fotografiju “, nastavio je Marić.

“Ti to znaš bolje od mene, Jovana, molim te odgovori mi, reci mi jesi li ovo ili nisi” – odgovorila je Korša.

“Ona je ovo, negdje su pronašli njezinu sliku. Uvijek sam je podržavao, davao sam joj podršku “- dodao je Marić, dok je voditeljica zvala Jeremićku da im potvrdi da li je ovo ona ili ne. Ipak, kasnije Milomir Marić je rekao da se šali i da ima takav odnos s Jovanom i nada se da se neće naljutiti zbog ove šale.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *