Lom na rođendanu Cecinog unuka - Ceci ispalo sve dok je pjevala sa Malim Knindžom, kakav je ovo kič i šund - ispod šatora imamo kulture više nego ovdje - supercarobnisvijet.com

Lom na rođendanu Cecinog unuka – Ceci ispalo sve dok je pjevala sa Malim Knindžom, kakav je ovo kič i šund – ispod šatora imamo kulture više nego ovdje

Već smo jučer pisali o velikom događaju koji se dogodio u obitelji Ražnatović. Vjerujemo da sada znate da je 3. juna dan kada je rođen mali Željko Ražnatović, svi su o tome definitivno pisali, a prije nekoliko dana i o ovom velikom događaju. Kao što smo jučer najavili, najam ekskluzivnog restorana koštao je samo 10.000 eura.

Rođendanska torta koštala je oko 1.000 eura, a mali Željko od bake Cece dobio je ekskluzivno odijelo po mjeri i platilo gotovo 3.000 eura. Rođendanska zabava obavljena je samo za odabrani krug ljudi, odnosno užu obitelj i par dragih ljudi za obje obitelji. Ceca i Baja, mala knindža uhvatile su se mikrofona i glazbe, što je definitivno cijelu atmosferu zakuhalo.

Kad je Mali Knindža uzeo mikrofon u ruke i otpjevao svoje sjajne hitove: “Majko Srbijo”, “Ptice moja, Bijeli labude”, “Volim svoju zemlju”, “Prepelica”, nastala je pauza, a Šijan Marko, Bogdana a drugi nisu mogli izdržati. I nastala je potpuna pauza, počeli su se penjati po stolovima, trgati košulje i ostalo što vidimo u kafanama i na šatorskim svečanostima.

“Morem plovi jedna barka” napravio je takav lom da je Ceca uzela mikrofon i otpjevala ovu pjesmu. Baja ju je toliko zagrlio da je u jednom trenutku čak počela ispuštati haljinu koja je više otkrivala nego što je skrivala. Komentari su bili podijeljeni, a neki su čak i kritizirali Cecu jer je na djetetov rođendan odjenula tako usku haljinu. Mislite li da je pretjerala?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *