Jana otvorila dušu pa zakukala - niko me ne zove da pjevam, pare mi trebaju - nemam dinara - supercarobnisvijet.com

Jana otvorila dušu pa zakukala – niko me ne zove da pjevam, pare mi trebaju – nemam dinara

Situacija s pandemijom virusa korone sa sobom je donijela mnoštvo problema. Uz to, najvažnije je da je mnogo ljudi umrlo zbog krune, ukupan broj zaraženih sigurno nije poznat. Ali uz to, popis ostalih problema predugačak je, gospodarska situacija u mnogim zemljama, čak i onim najjačim, pala je, a pitanje je kada će se sve to poboljšati.

Kad je Srbija u pitanju, odnosno naša domaća scena, Korona je iznenada napravila pauzu kada su njihovi nastupi u pitanju. Mjesecima nisu nastupali, novac su morali trošiti na dnevne potrebe, pa su došli do toga da su glasno zacvilili da nemaju novca za svoje potrebe. Najglasniji u tome bili su sigurno Đani, Miroslav Ilić, Dara Bubamara, koji ni nakon što su od predsjednika dobili nekakvu pomoć, nisu prestajali kukati.

Sad kad se situacija s tim smirila, kao i sa samom krunom, a kad su neke mjere ublažene i život nam se polako počinje normalizirati, pjevačica Jana Todorović odlučila je otvoriti dušu. Kao i svi ostali, i ona polako počinje ponovno nastupati nakon duge pauze. Naime, otkrila je da je nitko iz inozemstva nije pozvao na nastup, a dodala je i da neće uskoro snimati nove pjesme i spotove, jer joj je sada cilj zaraditi što više novca, kako bi mogla snimati te pjesme i spotove .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *