Šok i nevjerica - Milica se "udala" za pjevača iz Bosne, objavila slike na društvene mreže - otkud baš on - supercarobnisvijet.com

Šok i nevjerica – Milica se “udala” za pjevača iz Bosne, objavila slike na društvene mreže – otkud baš on

Mnogo zanimljivih situacija i događanja događa se na našoj domaćoj pop sceni. Danas vam donosimo priču vezanu za vedru i karizmatičnu pjevačicu Milicu Todorović. Svakako je jedna od rijetkih koja je uspjela napraviti sjajnu karijeru nakon sudjelovanja u Zvezdama Granda. Mnogi njezini kolege nisu uspjeli učiniti isto što i ona, ali da budem iskren, nisu se ni toliko trudili. Primjerice, njezina kolegica Tanja Savić povukla je nekoliko pogrešnih poteza u karijeri, pa je danas nema nigdje što se tiče glazbene scene.

Milici sve cvjeta na poslovnom polju, ali što se tiče njezinog privatnog života, nije sve kako bi trebalo biti, jer, primjerice, već duže vrijeme ima problema sa štitnjačom zbog kojih, prema liječnicima, ne može ostati trudna.vidi na primjeru kad je prošle godine pukla njena veza s Peterom Strugarom. Naime, trebali su zajedno ići na hormonsku terapiju u Londonu, no situacija s virusom korone uništila im je planove. Kasnije su mediji napisali da su stali zbog toga, njezinog zdravstvenog problema. Nakon što su prekinuli, Strugar je razgovarao o njoj i svemu, a prema njezinim riječima, na njezinom je telefonu pronašao prepisku s bivšim zaručnikom.

Milica je po prirodi vesela i duhovita djevojka koja je ovaj put odlučila zagolicati svima maštu, a ovo je priča koju je objavila na svom Instagram profilu. Riječ je o poznatom pjevaču Emiru Lapsusu, a u opis slike stavila je “moj muž”. Time je zagolicala maštu svima, pa se sada svi pitaju je li to interna šala ili najava braka. Tek će se vidjeti što će se dogoditi, hoće li se Mica udati ili se samo šali.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *