Nina ustala živa iz groba i uspjela doći do kuće - komšije je živu zakopale, preživjela je pravi pakao - supercarobnisvijet.com

Nina ustala živa iz groba i uspjela doći do kuće – komšije je živu zakopale, preživjela je pravi pakao

Priča koju vam danas donosimo trebala bi zabrinuti sve one koji je čitaju, jer živimo u tako ludom vremenu da se čini i nismo je u potpunosti svjesni. Kad su u pitanju kriminalci i lopovi, s jedne strane, ne bismo se trebali čuditi zašto su toliko brutalni kad ciljaju nekoga koga žele opljačkati, kad imamo tako tešku ekonomsku krizu i ljude koji nemaju novca i koji jedva preživjeti.

Današnja nam priča dolazi iz Ukrajine koja je zapalila sve društvene mreže u ovoj zemlji. Dakle, riječ je o tome da je Nina Rudchenko iskusila jednu od rijetkih stvari koja se može dogoditi ljudima, a radi se o napadu susjeda ili njih dvoje koji su inače braća i htjeli su je ubiti za novac za koji su znali da ga ima . 57-godišnjakinju napali su muškarci u dobi od 27 i 30 godina, koji su joj provalili u kuću, pretukli je bejzbol palicom i izgubila svijest. Kad su pokupili novac, odveli su je na lokalno groblje gdje su joj pili vodu da bi se opametila, a zatim su je prisilili da sama iskopa grob jer su htjeli da je živu zakopaju.

Svojim je rukama nekim čudom uspjela napraviti zračni džep, a njih dvoje su je zatrpali s najmanje 5 metara zemlje, a nakon toga otišli su u nepoznatom smjeru. Čudesno se uspjela izvući iz groba i otišla u bolnicu, gdje joj je dijagnosticiran dvostruki prijelom čeljusti, slomljen nos i modrice po cijelom tijelu. Ako budu proglašeni krivima, mogli bi prijeti do 10 godina zatvora. No, oni se brane tvrdeći da je sve zbog njihovog psa Nina maltretirana, iako to zapravo nitko ne vjeruje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *