Znate li ovu Zvezdu Granda? Raspored časova u vilici, bazdilo joj iz usta: Danas je ljepotica, uzima na destine hiljada eura! - supercarobnisvijet.com

Znate li ovu Zvezdu Granda? Raspored časova u vilici, bazdilo joj iz usta: Danas je ljepotica, uzima na destine hiljada eura!

Danas se malo dotaknemo velikih zvijezda iz cijele regije, a usredotočit ćemo se na mlade talente, koji su puno postigli u svojoj karijeri. Ovdje je fokus na Grand, koji su vrlo popularni na ovom području posljednjih 20 godina. Mnogo je onih koji su postali poznati, ali imamo i onih koji su bili srednje tužni i koji nisu postigli onoliko koliko su zapravo mogli.

Nažalost, mnogo je više onih koji su se samo jednom pojavili u ovoj emisiji i nikada više ništa nisu postigli. Počeli su se baviti nekim drugim poslovima čisto da bi postojali, a danas govorimo o onim zvijezdama koje su se na natjecanju pojavile potpuno drugačije nego što zapravo danas izgledaju.

Vjerujemo da svi znate priču koja je povezana s Radom Manojlović, što je najbolji primjer jer je na prvim audicijama bila totalno drugačija nego što je zapravo danas. Istodobno, uglavnom joj gledamo lice, na kojem je imala najviše korekcija, zubi i nos bili su joj najfiniji, a sljedeća pjevačica izgledala je još gore nego što je bila s Radom Manojlović. Jelena Gerbec joj je ime i vjerujemo da nikada ne biste vidjeli ovu njezinu sliku iz mladosti.

Naime, kao što vidite na samoj slici, ona je bez trojke, a sliku je objavila u Facebook izazovu gdje ste morali objaviti sliku iz djetinjstva, a zatim označiti totalno drugu osobu. Mnogi su joj čestitali na hrabrosti, jer ovo, kako danas izgleda, nema nikakve veze s onom od prije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *