Mirko sam sebi spomenik digao - ispred napisao ko smije doći na grob - kad vdite listu imena šokirat ćete se - supercarobnisvijet.com

Mirko sam sebi spomenik digao – ispred napisao ko smije doći na grob – kad vdite listu imena šokirat ćete se

Nadgrobni spomenici u balkanskoj regiji, a posebno u Srbiji, uvijek su tema za sebe i zasigurno su neiscrpan izvor tema, a energija koju šalju doista je nemjerljiva. Na društvenim mrežama imamo puno grupa sa smiješnim video zapisima i slikama koji najbolje ocrtavaju temu o kojoj danas pišemo.

Ponekad doista zamišljamo što je bilo na umu ljudima koji se stavljaju na svoj spomenik dok objeduju i kako ispred njih stoji tanjur na kojem je piletina s krumpirom? Također u Srbiji, nedavno smo imali scenu čovjeka čija je posljednja želja bila da njegov spomenik bude u obliku kotla za pečenje rakije. Imamo i bračni par, a muškarac sa slike zagrlio je suprugu držeći pištolj u ruci?

Žene ne zaostaju ni sa smislom za humor. Tako je Zorka Milić izradila svoj spomenik vani, a naručila je svih 6 muževa s kojima je bila u braku. Imamo i muškaraca koji su učinili sličnu stvar. Međutim, ponekad imamo i spomenike koji su morbidni. a naš sadašnji slučaj također spada u područje neobičnog. Mirko Živković ime je čovjeka koji je iskrvario sa cijelim svojim selom, a također je napravio popis imena ljudi koje ne želi vidjeti na sprovodu, ali nikada i ni po kojem osnovu ne doći na njegov grob.

Milica Stanojlović, Danijela Milosavljević, Bosa Milenović, Mile Milosavljević nalaze se na crnoj listi, a na cijelom popisu su i članovi njihovih obitelji. Ova ploča ispod groba postala je virusni hit, uvjerite se i sami kako je sve to izgledalo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *