JK bez gaćica i u opasnoj haljini na snimanje došla - kamere jedan detalj zabilježile, sramota - ipak imaš dvoje djece - supercarobnisvijet.com

JK bez gaćica i u opasnoj haljini na snimanje došla – kamere jedan detalj zabilježile, sramota – ipak imaš dvoje djece

Kada se Jelena Karleuša pojavi na cijepljenju na Ušću, žena definitivno privlači veliku pažnju i gotovo svi beogradski mediji sastavili su taj dan kako bi je snimili i ljudima u Srbiji i regiji pokazali kako će doći obučena za jedno cijepljenje. I bili su u pravu, od nje se ništa drugo nije moglo očekivati, jer je stigla na canski festival, a ne u liječničku ordinaciju kako bi primila cjepivo.

Imala je čak i nekoliko neprimjerenih izjava koje joj samo odgovaraju, a mi smo jednostavno navikli tako se ponašati, pogotovo kad su upaljeni reflektori i kada ima barem jedan mikrofon ispred sebe. Sada je ponovno odlučila šokirati cijelu Srbiju, a pojavila se u novoj epizodi snimanja novog izdanja Zvezde Granda sa strojem u vlasništvu njenog supruga Duška Tošića, koji vrijedi gotovo 110.000 eura.

Kad je izašla iz automobila, bila je odjevena u prekrasnu dvodijelnu haljinu dubokih dekoltea, a odmah su je dočekali fotoreporteri koji su imali što snimiti. Netko je lijepo napisao na društvenim mrežama: “Jeste li nosili gaće?”. Sve u svemu, kad je izašla iz automobila, svi njeni atributi bili su kao na dlanu i bilo je što za vidjeti.

https://www.instagram.com/p/CPjfWhlBovF/?utm_source=ig_embed&ig_rid=82f6d0bd-956b-4845-8afb-a5c18daa04c6

Unatoč činjenici da je majka dvoje djece, još uvijek je nije briga što dežurni kritičari kažu o njoj. Kako vam se sviđa njezin styling u posljednjem izdanju Zvezde Granda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *