Doktori punih 10 godina nisu mogli ustanoviti njenu bolest: Onda su došli majstori za WC i ustanovili su njenu dijagnozu…(VIDEO) - supercarobnisvijet.com

Doktori punih 10 godina nisu mogli ustanoviti njenu bolest: Onda su došli majstori za WC i ustanovili su njenu dijagnozu…(VIDEO)

Za danas još jedna i više nego neobična priča koja će vas otpuhati s lica zemlje. Vjerujemo da ste do sada pročitali puno istinskih životnih priča koje se sukobljavaju sa stvarnim, a jednostavno je nemoguće da se neke takve stvari uopće mogu dogoditi u životu. Dakle, ova današnja priča ulijeva vam povjerenje da za neke stvari u životu nikad nije kasno te da je važno samo vjerovati i da će se to jednom dogoditi.

Danas govorimo o ženi iz Sjedinjenih Američkih Država koja je posljednjih 10 godina stalno bolesna. Imala je vrlo velike probleme s plućima, a kako je izjavila za američke medije, obišla je pola Amerike i jednostavno koju god teoriju uzela, jednostavno joj nije pomoglo.

Bila je u sve lošijem mentalnom i zdravstvenom stanju. Jednostavno, kako su prolazili dani, tjedni i godine, izgledala je gore, jednostavno se prestala nadati da će biti izliječena i da će se naći netko tko će je moći u potpunosti izliječiti i uopće postaviti dijagnozu. Međutim, kad je u potpunosti odustala od svega, jednostavno je s neba dobila dar u obliku majstora za instalacije u kupaonici.

Njezin suprug doveo je dvojicu majstora koji su trebali raditi instalacije na plinskim instalacijama koje su bile spojene na kotao. Tada su shvatili da iz kotla izlazi mala količina plina, koji je ona cijelo vrijeme udisala. Na kraju je njezin veliki problem riješen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *