Danica se zovem, a uhvatila sam posinka kako me svake večeri gleda dok se kupam - odlučila sam mu jedne noći dati ono što traži - supercarobnisvijet.com

Danica se zovem, a uhvatila sam posinka kako me svake večeri gleda dok se kupam – odlučila sam mu jedne noći dati ono što traži

Moje ime je Danica, napunila sam nedavno 42 godine. U jednom manjem mjesu radim kao nastavnica, nalazi se u blizini Banja Luke.

Mnogi mi daju komplimente da se dobro držim za svoje godine i da izgledam kao neka djevojka od 25 godina. Sve to mogu zahvaliti jer idem na fitnes pet puta nedjeljno kao i pravilnoj ishrani. Kod kuće vježbam, tako da uz pomoć svoje genetike nikad nisam imala problem s izgledom.

Matematiku predajem, bila sam i sama nekada udata, ali nisam imala djecu. Upoznala sam novog muškarca, koji je već imao brak iza sebe i dijete, po imenu Marko, 22 godine. Prihvatila sam zbog ljubavi njegovo dijete.

Primijetila sam da me potajno gledao dok sam se tuširala, u početku mi je bilo neugodno ali potom sam odlučila da mu dam ono što traži. Mogu vam reći da mu je guta između nogu daleko veća nego kod njegovog oca, tako da mi je to bila fantazija s njim.

Ipak, kad bolje pomislim, kajem se sad, mada je jedan život i najbolje je uživati u istom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *