SVE JE DAO DA POSTANE POPULARNA: Ovo je Janin suprug s kojim je u braku 25 godina, krila ga je od javnosti (FOTO) - supercarobnisvijet.com

SVE JE DAO DA POSTANE POPULARNA: Ovo je Janin suprug s kojim je u braku 25 godina, krila ga je od javnosti (FOTO)

Pjevačica Jana Todorović, čije je pravo ime zapravo Dragana, smatra se jednom od najtraženijih pjevačica u regiji.
Godinama radi i nastupa, a kako je rekla u emisiji “Ami G Show”, odlučila je promijeniti ime kada se pojavila na našoj pop sceni jer je bilo mnogo velikih zvijezda koje su imale isto ime kao i ona.

Pjevačica je davno priznala da joj nije bilo nimalo lako postići ovo što je sada, a roditelji su čak morali prodati traktor da bi snimili pjesmu.

Međutim, život joj se potpuno promijenio kad je upoznala sadašnjeg supruga Ivana Todorovića. Kao što je Jana uvijek isticala, on joj je puno pomogao i pokušao pokazati svoj talent svijetu. Njih su dvoje u braku 25 godina, vjenčali su se 1995. godine, a 2006. Jana je rodila u Las Vegasu i rodila im prvo dijete – kćer koju su nazvali Kristina Julien.

Zanimljiva je činjenica da Janin privatni život nikada nisu pratili skandali te da ona zaista uživa u skladnom braku, a razlog tome je što svoju kćer i supruga ne ističe u javnosti.

Njih su se dvije nedavno odlučile okušati u ugostiteljstvu pa su u Beogradu otvorile restoran, a pjevačica koju krase prirodne obline nastupa četiri dana u nedjelji i ne planira stati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *