Ovo je Severinina rođena sestra, odrekla je se onog dana kad se udala za Srbina: I dan – danas je kune, a izgleda ovako (FOTO) - supercarobnisvijet.com

Ovo je Severinina rođena sestra, odrekla je se onog dana kad se udala za Srbina: I dan – danas je kune, a izgleda ovako (FOTO)

Severina je uvijek top tema ne samo u hrvatskim nego i u srpskim medijima. Neko kome se pridaje veliki značaj je upravo hrvatska pjevačica koja je udana za Srbina.

Severina je u braku sa Igorom Kojićem, sinom popularnog pjevača Dragana Kojića Kebe. Severina je imala problem sa svojom vlastitom porodicom pošto se udala za Srbina, a navodno, njena sestra Zdenka joj to nikad nije mogla oprostiti i one ni dan danas ne pričaju zbog toga.

Rekla je da je za nju Severina mrtva onog dana kad se udala za Srbina, ne može joj preći preko toga jer je srpski narod činio grozote hrvatskom narodu u ratu. Nekad je išla na njene koncerte, ali od dana kad je  stupila u vezu sa Igorom, prestala je da se čuje sa sestrom, ne ide joj na koncerte, ne doživljava je uopšte više kao vlastitu porodicu.

Šta vi mislite o ovom slučaju, da li je ovo surovo ili ne?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *