Nesreća koja je šokirala Srbiju - popularni pjevač stradao u saobraćajci, pozlilo mu za volanom - supercarobnisvijet.com

Nesreća koja je šokirala Srbiju – popularni pjevač stradao u saobraćajci, pozlilo mu za volanom

Svima je jasno koliko promet može biti opasan u prošlosti i da ljudi vrlo često nisu oprezni, a danas ćemo se prisjetiti teške tragedije koju je doista bilo teško čuti. Zapravo je riječ o prometnoj nesreći u kojoj je život izgubio crnogorski pjevač Pero Stefanović, koji je ljudima bio poznatiji kao Pero Trokadero.

Nesreća u kojoj je Pero Trocadero izgubio život dogodila se u Tivtu, mjesto kraj mora u Crnoj Gori negdje tijekom 2019. godine, a dogodila se kada je došlo do izravnog sudara dva vozila, pa mu je, prema crnogorskim medijima, pozlilo u vožnji i odmah je izgubio kontrolu nad vozilom, i udario u drugi automobil.

Policija i ekipa hitne pomoći vrlo su brzo stigli na mjesto nesreće, a potom su pjevača pronašli na nesvjesnom mjestu i prebacili ga u kotorsku bolnicu, gdje su liječnici utvrdili da je riječ o srčanom udaru i da je od njega preminuo.

Pero se glazbom bavi već dugo, od malih nogu, a završio je osnovnu i srednju muzičku školu, dok je kao student Muzičke akademije u Podgorici počeo profesionalno pjevati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *