Ja sam trenutno žena u prometu, morala sam Happy TV napustiti - ko će plaćati dadžbine za stan na Beogradu na vodi - samo ja znam koliko mi je teško - supercarobnisvijet.com

Ja sam trenutno žena u prometu, morala sam Happy TV napustiti – ko će plaćati dadžbine za stan na Beogradu na vodi – samo ja znam koliko mi je teško

Jovana Jeremić trenutno je najveća zvijezda u cijeloj regiji u smislu vodstva. Svi jednostavno pišu o njezinoj smjeni s Happy TV-a i puno toga je visjelo u zraku. Kao što znate, prva opcija bila je napustiti posao jer u posljednjih 10 godina nije imala vremena za obitelj, a onda je nakon toga izašla informacija da će se prebaciti na Happy TV.

Nakon toga oglasio se njezin suprug i rekao da se ne slaže s nekim njezinim stvarima u životu, a uglavnom je naglasio da je gotovo uopće nije bilo kod kuće. No, u posljednja 2 dana došla je prava informacija, a to je da je od Željka Mitrovića dobila “nemoralnu ponudu”, da pređe na TV Pink.

Tako je sinoć gostovala u najgledanijoj emisiji u cijeloj regiji, Amy G Show, gdje je najviše govorila o svojoj karijeri, ali i diplomi o pravnom fakultetu, koju u posljednje vrijeme s ponosom prikazuje na društvenim mrežama. Kad ju je Ognjen Amidžić pitao je li istina daje li djetetu tablete za smirenje kako bi u miru mogla pisati stolove za svoje jutarnje programe, rekla je da su to samo novinarske nebuloze i laži.

Tada je stigla informacija da je opasno reći da je stan u Beogradu dobila na vodi od Pinka, kratko je komentirala da se nešto događa u tom smjeru. Očito je da je Jovana Jeremić svoj posao tek počela naplaćivati, i koliko god joj se ljudi smijali, ona i dalje dobro radi svoj posao. Slažete li se s nama?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *