Danijel je sin Suzane Popović iz njenog prvog braka - Saša ga kao svog sina gleda, a evo ko je otac i bivši muž Suzane - supercarobnisvijet.com

Danijel je sin Suzane Popović iz njenog prvog braka – Saša ga kao svog sina gleda, a evo ko je otac i bivši muž Suzane

Pjevačica Suzana Jovanović iz prvog braka ima sina Danijela, dok iz drugog braka sa Sašom Popovićem ima kćer Aleksandru.

Suzana i Saša izveli su svoju djecu na pravi put, a pjevačica je imala sreću upoznavši Popovića, koji je Danijela prihvatio kao svoje dijete.

– Kad smo se otac mog djeteta i ja razveli, imao je sedam mjeseci pa nije ni znao što se događa. Nikad nisam rekla ništa protiv njegovog oca, vjerujem da će nam Bog jednog dana presuditi i da će svi dobiti ono što je u životu zaslužio. Imali smo toliko sreće ili nesreće da Danielov otac uopće nije pitao za njega. Tek kad se Daniel upisao u osnovnu školu, otac se sjetio nazvati i pitati za zdravstveno stanje svog sina. S druge strane, Daniel nije pitao ni za oca, jednostavno nije osjećao potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, zna da uvijek može računati na mene i Saletu – rekla je Suzana za “Stil magazine”.

Na pitanje kako se slažu Saša i Danijel Suzana, odgovorila je:

– Riječ očuh zvuči zaista zastrašujuće, ali u našoj obiteljskoj situaciji atmosfera je potpuno drugačija. Sale je bezbroj puta rekao u društvu Daniela – “Kao da mi je sin, žao mi je što mu nisam pravi otac”. Jako je ponosan na njega i rade zajedno u studiju. Ako čovjek može ” kupite “vas u životu, to je onda kad prihvati vaše dijete iz prvog braka. Bolje je nego što sam dobio tjedan dana na lutriji. Uopće ne razdvaja Aleksandru i Daniela. Oboje su naša djeca.

U 17. godini Suzana se udala za svog prvog supruga, harmonikaša, kojemu je u 18. godini rodila sina Daniela.

Međutim, ta ljubav nije potrajala, pa se Suzana razvela samo sedam mjeseci kasnije i vratila se u obiteljsku kuću. Tijekom ovog kratkog braka dobila je sina Daniela kojemu je njezin drugi suprug Saša Popović uvijek bio poput oca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *