Čime će sada hvaliti se i dičiti? Lepa Lukić opljačkana i u teškom je stanju, u šoku- niko je ne želi saslušati i primiti - supercarobnisvijet.com

Čime će sada hvaliti se i dičiti? Lepa Lukić opljačkana i u teškom je stanju, u šoku- niko je ne želi saslušati i primiti

Danas opet, ne svijetla ni lijepa priča koju vam donosimo. Ako nešto nije povezano s crnom hronikom ili s pandemijom korona virusa, postoji treća situacija koja nije nimalo ugodna ili bezazlena. Danas pišemo o našoj domaćoj pop sceni, tačnije pjevačici koja je svima jako poznata i koju su nazvali kraljicom narodne muzike, a kao što ste mogli naslutiti iz naslova, riječ je o Lepi Lukić. Naime, dogodila joj se nimalo ugodna situacija.

Svjesni smo kakvo je vrijeme došlo i u kakvom vremenu živimo, da je sve iskrivljeno i iskrivljeno, da je to jednostavno nevjerojatno. Čini se da su ljudi totalno poludjeli i zaboravili one istinske vrijednosti koje se cijene i poštuju u životu. Riječ je, naime, o tome da je pjevačicu Lepu Lukić netko opljačkao dok je spavala u svom stanu. Lopovi su sinoć provalili u stan Lepe Lukić na Žarkovu, dok je ona spavala. Kukom su izvana dospjeli na terasu kroz koju su ušli u stan koji se nalazi na prvom katu i koji vam je doslovno na dohvat ruke.

Za to vrijeme “kraljica narodne muzike” spavala je u svojoj sobi i nije slutila da se u drugim sobama odvija prava drama. Lopovi su vjerojatno mislili da je Lepa uzela honorar s predstojećeg koncerta, pa su provalili. Ukrali su joj sve kartice i osobne dokumente. Lopovi su odnijeli milijun dinara i 1.600 eura te srpsku i kanadsku putovnicu. Legenda narodne muzike plakala je i kroz suze potvrdila da su joj uzeli novac i sve dokumente. Pjevačici je pozlilo, pa je, osim policije, stigla i Hitna pomoć.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *