Propala skroz - Ilda moli za finansijsku pomoć na društvenim mrežama, bez para ostala? Prepiska isplivala - supercarobnisvijet.com

Propala skroz – Ilda moli za finansijsku pomoć na društvenim mrežama, bez para ostala? Prepiska isplivala

Puno smo puta pisali o sličnoj temi u nekim od naših prethodnih članaka, a kako su društvene mreže u posljednje vrijeme doživjele ekspanziju, sve je veći broj onih koji imaju velik broj lažnih profila. Stvorene su za razne stvari, neke iz dosade, neke za špijuniranje partnera, dok imamo i one koji koriste lažne profile za razne malverzacije.

To je vrlo jednostavan postupak, samo izmislite ime i prezime, stavite neku neutralnu sliku i vaše surfanje i razni procesi mogu započeti na Facebooku ili Instagramu ili nekoj drugoj društvenoj mreži. Međutim, ono što je u posljednje vrijeme postalo više nego popularno je otvaranje računa koji se temelji na poznatoj osobi.

Tako se u prošlosti dogodilo da je jedna Luna Đogani molila za financijsku pomoć jer joj je ponestalo novca, a njezini obožavatelji uplaćivali su novac na nečiji broj bankovnog računa. Na početku je to išlo vrlo dobro, a  ljudi koji su navikli na te stvari nisu imali pojma što se događa. Sada je i jednoj Ildi Šaulć ponestalo novca, a snimak zaslona počeo je kružiti Instagram, gdje je otišla u vaš grad na koncert.

Netko joj je ukrao novčanik na benzinskoj, pa je ostala bez dinara. Tada moli za pomoć od 200 eura i odmah će vratiti čim stigne na koncert u vaš grad. Na potpisu je pisalo “Vidimo se uskoro.” Još uvijek ne znamo je li netko prihvatio ove poruke, ali Ildi Šaulić je sigurno jako neugodno kad je vidjela sve ovo da je procurilo u javnost. Pogledajte ispod …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *