Proglasili su je najljepšom djevojčicom na svijetu - kao mala je išla u solarijum, vještačke nokte je imala, sad je porasla i evo kako izgleda - supercarobnisvijet.com

Proglasili su je najljepšom djevojčicom na svijetu – kao mala je išla u solarijum, vještačke nokte je imala, sad je porasla i evo kako izgleda

Nije tajna koliko su dječja natjecanja u ljepoti popularna, a velik broj majki u njima vidi priliku da redefiniraju sudbine svojih kćeri i od njih naprave modele i manekene … Ali sve ima dvije strane medalje, uključujući i ovu, i to je najbolje Edin Vud osjetila na svojoj koži.

Vrlo vjerojatno ćete znati lice ove djevojke – prethodnih godina nekoliko je puta pobijedila na raznim natjecanjima za ljepotu, a proglašena je i najljepšom djevojkom u cijeloj Americi.

Njezina majka Mickey uvela ju je u svijet konkurencije kad su joj bile samo dvije godine, inzistirajući da plavokosa Edin uvijek bude njegovana, sa savršenom frizurom, našminkana i odjevena u ženske haljine od tila.

edin vud

Mickey je željela “sačuvati ljepotu” svoje kćeri do te mjere da ju je tjerala da jede samo niskokaloričnu hranu, a vodila je i solarij, a na kraju joj je davala energetska pića svaki dan, kako bi Edin bila dobro raspoložena.

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame – kontinuirano je imala jake glavobolje, a imala je i probavnih problema.

edin vud

Kasnije su na vidjelo izašle informacije da je Miki često tukla  kćer, kako bi Edin “stvorila otpor stresnim situacijama”.

Na kraju je ova majka upozorena da mora promijeniti ponašanje kako joj država ne bi oduzela dijete, a sama Edin odlučila je prestati se natjecati kad je napunila šest godina i osvojila 300. titulu!

Evo kako danas izgleda i ima 20 godina

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *