Otac ga smrtno ranio - pjevač primljen hitno u bolnicu, u nevjerici svi - supercarobnisvijet.com

Otac ga smrtno ranio – pjevač primljen hitno u bolnicu, u nevjerici svi

U nastavku današnjeg članka riječ dvije o crnoj hronici, koja je i danas drugi dan ove nedjelje tema broj jedan, kako na internetskim portalima, tako i na društvenim mrežama. Mnogo je zločina koji se događaju svuda oko nas, a ono što nas zasigurno najviše pogađa je činjenica kada roditelj digne ruku na svoje dijete. Možete li samo zamisliti što mu se događa u glavi kad podigne ruku na nasljednika?

Upravo se to dogodilo u Italiji, točnije u Napulju koji je poznat po vrlo visokoj stopi kriminala. Sicilija je više nego poznata po drogama i kriminalnim klanovima od 1960-ih, a popularna koza Nostra potječe s ovog područja.

Joseph Capriati, poznati britanski DJ, koji iza sebe ima vrlo dobru karijeru, posljednjih 10 godina živi i radi u Španjolskoj i zasad mu ide vrlo dobro, ali cijela situacija s virusom korone potpuno je poremetila sve njegove planovima, pa je otišao na kratki odmor s roditeljima koji još uvijek žive na obali Napulja.

Međutim, drugog dana boravka tamo izbila je velika svađa s vlastitim ocem, a policija je morala intervenirati. Vjerovali ili ne, otac ga je iz nekog razloga povukao nožem i ubo u trbuh, a završio je u bolnici. Otac je zaradio 30 dana pritvora zbog pokušaja ubojstva, a cijeli je slučaj još uvijek otvoren. Sve može pasti u vodu ako njegov sin povuče moguću optužnicu protiv njega?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *