Jelena van sebe, pljuje i sikti - žena nema milosti, e jesi mi junak, dabogda i tebe tao na posmrtnici slikali, ološu jedan, gori sve, novi rat - supercarobnisvijet.com

Jelena van sebe, pljuje i sikti – žena nema milosti, e jesi mi junak, dabogda i tebe tao na posmrtnici slikali, ološu jedan, gori sve, novi rat

Jelena Karleuša svoju je pjevačku karijeru izgradila na vrlo skandalozan način, a danas igra jednu od glavnih uloga u žiriju Zvezde Granda. TO joj je trenutno jedini posao, jer kao što znate, zbog pandemije korona virusa, slavne osobe danas definitivno više nemaju posla.

Poznata je po nekim svojim skandaloznim izjavama, prijetnjama i skandalima, na temelju kojih je zapravo i izgradila cijelu svoju karijeru. Ništa joj nije strano, a svako malo s nekim zarati s društvenim mrežama i ne gleda kad je netko 20 ili 30 godina mlađi od nje. Svi se sjećamo njezine drame koju je napravila s YouTuberom Bakom Prasetom.

Poznato joj je da je vrlo aktivna u LGBT populaciji i zasigurno je vide kao svoju kraljicu, a ona se zalaže za prava životinja od davnina. Ne jede meso, vegetarijanac je i ne nosi nikakvo krzno u znak podrške bespomoćnim životinjama. Sad je opet pokazala da zaista zna zgaziti nekoga, tko je ponosan na društvenim mrežama. Izvjesni Nemanja Bošković izbacio je priču na kojoj se hvalio ulovom.

U opisu priče napisao je “jedan manje”, a dolje je odsječena glava srndaća. Jelena Karleuša uopće nije dugo čekala, ali napravila je i svoju priču na kojoj je napisala: “Pa ne daj Bože da je jedan manji od vas dvije”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *