Džaba joj sva ljepota - da li se sjećate ove mis Jugoslavije kojoj je uništila brak Alka Vuica - grozna je, na šta danas liči - tuga - supercarobnisvijet.com

Džaba joj sva ljepota – da li se sjećate ove mis Jugoslavije kojoj je uništila brak Alka Vuica – grozna je, na šta danas liči – tuga

Danas se vraćamo malo u prošlost, vremena od prije 40 i više godina, kada je sve nekako djelovalo iskrenije, ljepše i s dodatnim make-upom. Nije bilo modernih telefona, nije bilo društvenih mreža, ali mladi su tada živjeli puno opuštenije bez ikakvog dodatnog pritiska, pa se može reći da je tada bilo puno ljepše, ali opet mlađa generacija jednostavno ne razumije to vrijeme.

Jedini izlaz iz modne, muzičke, filmske i druge grane zabave bili su časopisi i to je to. Danas vam je apsolutno sve dostupno samo jednim klikom, a internetski portali i društvene mreže bore se za svoje posjetitelje, pa vlada u posljednjih nekoliko godina vodi medijski rat. Danas govorimo o ljepoticama iz tog vremena, koje su u pravom smislu riječi bile lijepe djevojke, nije bilo plastike i ono što vidite bilo je 100% prirodno.

Prije 33 godine lentu za najljepšu ženu Jugoslavije osvojila je lijepa Splićanka koja je imala samo 17 godina, a zove se Suzana Žunić. Igrala je rukomet, a vrlo rano se udala za poznatog nogometaša Splita Igora Štimca, ali u ljubavnom životu nije imala ni sreće. Počeo ju je varati vrlo rano, s njim je imala troje djece, a samo zbog njih ostala je u braku, jer je cijeli Split brujao o njegovoj vezi s Alkom Vuicom.

No, kad su djeca odrasla, podnijela je zahtjev za razvod, a na kraju se 2015. godine udala za poznatog splitskog košarkaša Damira Milačića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *