Užas, jadnica sa 14 godina morala roditi - nekad najveća zvijezda Srbije, a umrla je čišteći - strašna ispovijest srpske dive, je li znate ko je? - supercarobnisvijet.com

Užas, jadnica sa 14 godina morala roditi – nekad najveća zvijezda Srbije, a umrla je čišteći – strašna ispovijest srpske dive, je li znate ko je?

Potrebno je vrlo kratko vrijeme da se odozgo dođe do dna, samo ako neke stvari ne planirate dobro i ako ne uspijete zaobići ljude koji donose negativnu energiju i koji vas iskorištavaju na ovaj ili onaj način. To je najčešći slučaj u modernom show businessu, što je zasigurno najbolji primjer kako ako ne upravljate svojim novcem na pravi način, možete doći samo do dna.

Imali smo puno takvih slučajeva u bivšoj Jugoslaviji. Vjerujemo da se svi sjećate nekih evakuatora i pjevača koji su snimili sjajne albume, a onda su preko noći nestali, počeli raditi neke potpuno drugačije poslove, dok imamo i one koji su krivo ulagali i zapali u velike dugove.

Međutim, imamo i one koji nisu imali sreće, jer ih je rat u bivšoj Jugoslaviji zatekao u vrlo nezgodnom trenutku. Jedna od njih je Ljiljana Butler, kraljica romske muzike, koja je uz Usniju Redžepovu u to vrijeme bila jedna od najboljih pjevačica, ali se s dečkom preselila u Njemačku početkom rata na Balkanu. Tamo je radila sve i svašta, jer nije znala jezik, a najgori posao joj je bilo čišćenje toaleta na željezničkim postajama.

Uspjela je nekako prehraniti djecu, a zatim se vratila na Balkan, gdje je pokušala oživjeti karijeru s Mostar Sevdah Reunion i još nekim pjevačima. Međutim, čak je i to prošlo loše, da bi se na kraju preselila u Nizozemsku. Tu je ostala do kraja života sama i bez igdje ikoga, umrla je sama, ostavljena od svih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *