"Tito mi je kao seljak dobacivao usred predstave" - supercarobnisvijet.com

“Tito mi je kao seljak dobacivao usred predstave”

Zvijezda filma Maratonci trča počasni krug, kao i megapopularne serije Ljubav, navika, panika pričala je kako ju je drug Tito posebno razočarao.

60-ih godina je bilo to dok je ona bila studentica. Dolazili su jedan po jedan ispred Tita i njegove supruge Jovanke, kako bi svoje tačke odradili. Neki su pjevali, a neki su recitovali.

Jelisaveta je bila ta koja je recitovala, a sjeća se kako je Tito stalno nešto govorio i ubacivao joj se u tačku, mislio je tako valjda sudjelovati.

Njoj je to strašno bilo, a kasnije je rekla da joj se to dešavalo samo u provincijama, ali ju je šokiralo što se tako i Tito ponašao, dobacivao joj je kao seljaci što su radili u tim provincijama, rekla je popularna glumica JELISAVETA SEKA SABLIĆ u intervjuu za Kurir.rs

Dodala je da Tito nije bio kavaljer kako su drugi mislili, imao je svojih mana, ali i vrlina, da se ne lažemo.

Rekla je da se nikad nije bojala glume niti ići u provinciju da glumi, jedino što nije voljela upadice u njene tačke, jer s mislili da su tako zanimljiviji, a nisu, samo su zbunjivali mene kao recitatora. I dok je Jovanka bila otmjena, dama, kulturna, Tito je bio skroz drugačiji, nadmen previše.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *