Potop u Srbiji - slijedi nam opasno vrijeme, očekuje se haos u ostatku ponedjeljka u ovim dijelovima zemlje - sklanjajte se na vrijeme - supercarobnisvijet.com

Potop u Srbiji – slijedi nam opasno vrijeme, očekuje se haos u ostatku ponedjeljka u ovim dijelovima zemlje – sklanjajte se na vrijeme

Već smo krajem prošle nedjelje pisali o vremenskim uvjetima koji se očekuju u lipnju. Kao što je najavio RMHZ, na ljeto možemo zaboraviti barem na određeno vrijeme, jer ono što slijedi slijedi više u listopadu i studenom. Dakle, znatno niže temperature zraka s puno vjetra i kišnim intervalima, što se sigurno neće svidjeti onima koji vole sunce i ljeto.

Zbog toga je Republički hidrometeorološki savez Srbije rano jutros izašao s novim informacijama, a navodi da se u naredna dva sata očekuju obilne kiše. Zbog toga su odmah izdali žuti meteoalarm, koji je na snazi ​​cijeli dan, pa ako planirate kamo krenuti jutros, ponesite kišobran i pomicanje smanjite na minimum.

S druge strane, Auto moto savez Srbije izvještava da se ovog ponedjeljka promet odvija bez zastoja, osim u određenim dijelovima zemlje. Međutim, upozorenje vrijedi za sve vas koji vozite na veće udaljenosti na oprez zbog same kiše koja na određenim dionicama može smanjiti vidljivost na ispod 10 metara.

Što se tiče graničnih prijelaza jutros, nema zastoja i sve ide u najboljem redu i prema svim protokolima. Na Horgošu se čeka 2 sata, dok su na graničnim prijelazima Batrovci i Kelebija manja zadržavanja do 60 minuta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *