Ovo je Titova praunuka: Glumila je u seriji koju smo obožavali, a evo šta je naslijedila od pradede (FOTO) - supercarobnisvijet.com

Ovo je Titova praunuka: Glumila je u seriji koju smo obožavali, a evo šta je naslijedila od pradede (FOTO)

Danas, porodica nekada najmoćnijeg čovjeka Jugoslavije i doživotnog predsjednika iste, živi veoma skromno, i povučenim životom.

Porodica nekada najmoćnijeg čovjeka i doživotnog predsjednika Josipa Broza Tita uglavnom živi povučeno.

Upravo zbog te činjenice, njegova je praunuka svojim angažmanom na Instagramu, ali i u svijetu umjetnosti, postala pravi hit u cijeloj regiji.

Sara Zidarić (25) kćerka je Titove unuke Saše Broz i poznatog hrvatskog glumca Ranka Zidarića. Iako se s ocem Rankom pojavila u seriji “Naša mala klinika”, Sara je javnosti postala relevantna prošle godine kada je njezina majka, redateljica Saša Broz, na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Poput svojih roditelja, Sara (25) okrenula se umjetnosti, a iako se okušala na malim ekranima, ipak je odlučila upisati slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu i do sada je imala dvije samostalne izložbe.

Sara je nadarena slikarica, što dokazuju i pohvale za izložbu na samostalnoj izložbi “Groteska”, otvorenoj početkom ove godine.

Uz razvod roditelja nakon šest godina braka, njezin je odgoj obilježen brojnim putovanjima po Evropi i svijetu, jer je njezin djed Mišo Broz služio kao diplomat u Egiptu, Indoneziji, Singapuru, Rusiji i Filipinima.

Jednom prilikom je izjavila da je od oca naslijedila emotivnost, a od majke snagu, koju svi u porodici Broz imaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *