Čovjek nije od nje micao - tri puta se udavala, voljela žena muškarčine, Čola je gazio kad je hio - evo kako danas izgleda najljepša Jugoslovenka - supercarobnisvijet.com

Čovjek nije od nje micao – tri puta se udavala, voljela žena muškarčine, Čola je gazio kad je hio – evo kako danas izgleda najljepša Jugoslovenka

Zdravko Čolić definitivno je jedno ime u pop glazbi i zabavi općenito, što je pravi primjer za sve nadolazeće pjevače. Svojim pjesmama i stavom postavio je neke vrlo visoke norme u pogledu uspjeha u muzičkom svijetu. Nikad nije bio dio afere ili skandala, njegovo ime nikada nije dovodilo u kontekst s nekim političarima, pa je svoje ime gradio strogo na kvalitetnoj pjesmi i dobroj reputaciji.

Čola je oduvijek bio omiljen kod žena i mnogima je to bio san, no svima je slomio srce 2000. godine kada se oženio Sanjom s kojom danas ima dvije odrasle kćeri. Ono što je u tim trenucima iznenadilo bilo je to što s pozornice nije izabrao super poznatu ženu, već običnu beogradsku učiteljicu, ali ljubav je ponekad vrlo čudna, zar ne?

Čola je zasigurno veliku slavu stekao 70-ih godina prošlog stoljeća, kada je svaki njegov nastup pratila grupa popularnih Lokica, koja ga je pratila na svim koncertima i javnim TV nastupima. Jelena Tinski bila je glavna od njih 8, a krasila ju je nevjerojatna ljepota, svi su u to vrijeme mislili da je u vezi s Čolom, ali to nije bila istina.

Imala je dva neuspjela braka, a uvijek je bila ljubomornih likova koji su je tukli i fizički zlostavljali, pa je na probe dolazila s modricama i modricama na licu. Danas ima 64 godine, a može se reći da je i dalje zadržala ljepotu, a njenim je stopama krenula i kći, danas je balerina. Vaša mišljenja o Čoli?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *